NOVI PORAZ: Vaterpolisti izgubili od Španaca

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Španije u drugom kolu finalnog (F8) turnira Svetske lige od Španije sa 20-15.

Srbija je imala prednost većim delom meča, vodila i sa 9-6, ali je Furija uspela da do početka poslednje deonice anulira prednost, pošto je na semaforu pisalo 14-14.

Uspeli su Delfini preko Martinovića da ponovo povedu na startu poslednje deonice, ali je isti igrač isključen u narednom napadu, pa su protivnici izjednačili golom Valere.

Finiš meča je potpuno pripao Špancima, uz puno rupa u odbrani našeg nacionalnog tima, pa je na kraju čak ostvarena i ubedljiva pobeda protivnika.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Đorđe Vučinić sa 5 golova, dok je Marko Radulović postigao 3.

Obe reprezentacije su igrale u nepotpunim sastavima u odnosu na Svetsko prvenstvo, na kom je tim sa Pirineja trijumfovao. U odnosu na najveću smotru vaterpola, Španiji je falilo 5, a Srbiji 9 vaterpolista.

Prethodno su naši momci poraženi i u prvom kolu od Crne Gore sa 16-8.

U narednom kolu naša reprezentacija će odmeriti snage sa Australijom, sutra od 16 časova. Sve četiri ekipe iz grupe će proći u četvrtfinale, pa ostaje samo da se na osnovu plasmana utvrde parovi u nokaut fazi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGAO NA MARAKANU: Mitrović gleda Partizan

U 173. večitom derbiju Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan. Domaćini imaju sedam bodova viška pred ovaj prvenstveni duel. Crno-beli će to...

POVEZANE OBJAVE