SMAILAGIĆ I TRIFUNOVIĆ: Evroliga je veliki korak za nas

Košarkaški klub Partizan se posle osam godina vraća u Evroligu.

Uspeli su da oforme respektabilan tim dolaskom Džejmsa Nanelija, Dantea Eksuma, Danila Anđušića i Janisa Papapetrua.

O očekivanjima u novoj sezoni govorio je starosedelac Alen Smailagić.

Počeo sam da se spremam za novu sezonu i iskoristio sam šansu da dođem da pozdravim nove nade našeg kluba. Imao sam operaciju i oporavak, tu sam da pomognem ekipi koliko budem mogao. Evroliga je veliki korak za nas, pogotovo za mlade domaće igrače koji imamo mnogo toga da pokažemo. – rekao je on tokom obilaska Partizanovog košarkaškog kampa na Zlatiboru.

Sa njim je bio i Uroš Trifunović:

Pokušavam da ispoštujem svako dete, jer sam i ja isto bio dete koje je dolazilo i htelo da se slika. Zaista mi je drago kada vidim da neko želi da se slika sa mnom, da mu dam potpis… Hvala Bogu operacija je završena kako treba, sada sam se vratio na trening i pokušavam da se što brže i bolje oporavim za narednu sezonu. Kada igrate košarku, Evroliga je najveći mogući nivo i to je veliki izazov za sve nas koji ćemo prvi put da igramo to takmičenje. Mislim da treba da uđemo i da damo sve od sebe. – rekao je on.

Foto: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAJBOLJI IGRAČ SVETA: Đoković vidi Partizan na F4 EL!

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige. Crno-beli imaju i dalje šanse za plasman u plej-in. Juče je...

POVEZANE OBJAVE