SASTAV ZVEZDE ZA MLADOST: Stanković odlučio koji špic startuje!

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras od 21 čas utakmicu trećeg kola Superlige Srbije protiv Mladosti u Lučanima, koja je prvobitno trebalo da se odigra sinoć od 19 sati, ali je pomerena zbog velikih vrućina.

Poznato je i za koji se sastav opredelio šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

Iako je najavio debi dvojice novajlija Stefana Mitrovića i Aleksandra Pešića, nijedan od njih dvojice neće dobiti šansu od samog starta.

Prvih 11 će činiti mahom igrači koji su se ustalili i tokom prva dva kola. Na poziciji desnog beka istrčaće na teren Marko Gobeljić, praktično jedina klasična opcija na ovom mestu u ekipi trenutno.

Dilema je uvek kada je u pitanju najistureniji deo napda, ali ipak šansu (od početka) neće dobiti novopridošlica iz Karagumruka Pešić, već će povenje ponovo biti ukazano Milanu Pavkovu, iako poslednjih dana za njega vlada veliko interesovanje od strane inosranih klubova.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić – Kanga, Kangva – Bukari, Ivanić, Katai – Pavkov.

Mladost će pokušati, sa druge strane, da se sa mladim snagama suprotstavi šampionu, pa će od početka aduti domaćina biti i Đorđe Gordić i Nikola Jojić.

MLADOST (5-4-1): Ostojić – Dunđerski, Vesnić, Radovanović, Milošević, Leković – Gordić, F. Žunić, Jojić, Udovičić – Bojović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE