TAKMIČENJE SE ZAHUKTAVA! Još sedam dana je ostalo – obezbedite kompletan put na Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Meridian je prva kladionica na našim prostorima koja je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo!

Još sedam dana ostalo je do kraja jula, a to znači da igrači u Meridianu imaju nedelju dana za “pun gas” kako bi osvojili put i kartu za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kako nam se bliži Mundijal, tako raste euforija, ali i želja da se direktno sa tribina pruži podrška fudbalerima Srbije i selektoru Piksiju. Naravno, ako ste član najjačeg kladioničarskog tima u regionu onda vrlo dobro znate da je kompanija Meridian prva omogućila igračima da se izbore za odlazak na globalni spektakl!

Promocija IGRAJ ZA KATAR svakog meseca postaje sve više zanimljiva, a uskoro će dobiti epilog “četvrte runde”, kao i novog dobitnika kompletnog aranžmana za fudbalsku feštu u Kataru!

Dakle, tri igrača su već obezbedila odlazak, ali ne brinite – mesta još uvek ima!

Evo o čemu se radi: počevši od 1. aprila igrači koji su registrovani na sajtu meridianbet.rs imaju priliku da se svakodnevno susreću sa zanimljivim izazovima iz sveta sporta i slot igara.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Bilo da ste ljubitelj sportskog klađenja ili kazina – dobićete priliku da učestvujete u takmičenju, rešavate zadatke i dnevne izazove, te postanete kandidat za kartu za Svetsko prvenstvo!

Naravno, ni to nije sve, jer pored glavne nagrade koja obezbeđuje kompletan put, tu su i milionske nagrade u vidu fantastičnih bonusa!

Ali, pre toga – Meridian vam donosi praktično sve na tacni, jer prilikom same registracije dobijate bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to – bez dodatnih uslova!

Dakle, uz malo truda – Katar je na dohvat ruke! Sve je tako jednostavno, učešće obezbeđujete samo na osnovu otvaranja korisničnog naloga na meridianbe.rs.

Budite član Meridian družine – budite deo svetskog fudbalskog spektakla!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE