SVE BLIŽI PREMIJER LIGI: Poznato koliko je Ajntrahtu ponuđeno za Kostića

Očigledno da je srpski reprezentativac Filip Kostić ostavio snažan utisak na Dejvida Mojesa i čelnike Vest hema kada ih je njegov Ajntraht izbacio na putu ka trofeju Lige Evrope.

Najkorisniji igrač ovog takmičenja se u poslednjih godinu dana povezivao sa italijanskim klubovima, i često se činilo da se posao bliži kraju, ali je finalizacija izmicala.

Prošlog leta je već jednom nogom bio u Laciju, ali je Ajntraht želeo da ga zadrži po svaku cenu, toliko da nije birao sredstva, pa je rimski tim uputio na pogrešan mejl za dostavu zvanične ponude.

Ovog leta je prvo bio nadomak Intera, ali milanski tim ima problema sa previše glomaznim igračkim kadrom. Zatim je praktično preseljen u Juventus, međutim na kraju je Stara dama iz Torina odlučila da je bolja opcija da se angažuje Anhel Di Marija.

Na kraju je sa konkrenom ponudom izašao Vest Hem, ali još uvek postoji jaz između ponude engleskog i potražnje nemačkog tima.

Kako navodi “Skaj Sport”, Čekićari su uputili ponudu vrednu 10.000.000 funti (nešto manje od 12.000.000 evra), dok nemački mediji ističu da tim iz Frankfurta traži između 15.000.000 i 20.000.000 evra.

Kostić ima i ponudu sadašnjeg tima za novi trogodišnji ugovor, za vreme kog bi zaradio 15.000.000 evra bruto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE