Dragan Đurić: Bio sam u pravu i nisam srećan zbog toga

Fudbalski klub Partizan, katastrofalno je krenuo u novu sezonu. Oni su u prva tri kola imali dva remija i jednu pobedu.

Bivši predsednik Partizana prozvao je aktuelno rukovodstvo i traži njihovu smenu.

– Šta sam vam pričao? Nažalost, bio sam u pravu! Nisam srećan zbog toga, jer mnogo volim Partizan. Vidi se kraj, a prvenstvo je tek počelo. Nažalost, kraj se ne vidi onima koji su najodgovorniji, onima koji vode klub. Ako se ovako nastavi, borićemo se za treće mesto, rekao je Dragan Đurić za Kurir i nastavlja:

Partizanu su potrebni ozbiljni rukovodioci. Koliko znam država nikada nije davala više novca Partizanu, nego što je to sada slučaj. A, gde su te pare? Na šta su potrošene? To je ključ problema. Zašto se dovode u Partizan igrači koji nemaju kvalitet? Pa, vidite ovog malog Belića. Nemam ništa protiv tog momka, ali on nije igrao za Čukarički, kako da igra u Partizanu?! Jel mi to postajemo ispostava za male klubove? Zamislite kolika je to drskost. Dovesti takvog igrača...

Trofejni predsednik Partizana smatra da trener ništa nije kriv

– Svi su krivi! Oni koji vode Partizan! Od Vazure, Vučelića, do Ilieva… Da se razumemo, trener nije ništa kriv, ili snosi najmanju krivicu. Ilija Stolica je mučenik! On ima lepu zamisao igre, ali je problem što nema fudbalere. Njega je najlakše oterati. Iliev i Vazura su dovodili igrače. Partizanov problem je igrački kadar, sve drugo može da se pegla. Zvezda ima pet, ili šest veznih igrača koji su klasa, mi to nemamo. Da se razumemo, sve se rešava na terenu. Pustite te alibi priče ljudi koji vode Partizan.

Nastavio je Dragan Đurić da proziva čelnike Partizana.

– Niko ne veruje Vučeliću i ekipi! Navijači su u pravu. Ali, znate li koliko je njih briga, za to šta kažu navijači. Boli ih du*e, za sve! Navijači su rekli da im je ovo poslednja opomena. Videćemo… Čisto sumnjam. Treba cela uprava da ode, bilo bi dobro da poslušaju Toleta Karadžića, jasan je Đurić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE