Kapiten Zvezde o svom mandatu u Zvezdi i novom ugovoru

Crvena zvezda je počela sezonu u Superligi kako je i očekivala, ostvarene su sve tri pobede.

Kapiten šampiona Srbije, zadovoljan je svojim stažom u klubu i onim što je Zvezda uradila u tom periodu. On je u intervjuu za “Maxbet sport” opoisao kako danas gleda na pola decenije provedene u klubu sa kojima je osvojio pet uzastopnih titula.

– Ponosan sam na sve ono što sam uradio u dresu Crvene zvezde. Ovo je najveći klub u ovom delu Evrope, a za mene i na svetu, tako da sam ponosan uopšte što sam dobio priliku da budem deo Crvene zvezde. Kada se pogleda učinak, pet titula, dva kupa, dve duple krune, igranje Evrope svake godine, pa i kapitenska traka, mislim da dostignuća sama govore – počeo je priču za “MaxBet sport”, Milan Borjan.

Sezona je počela sjajno.

– Počeli smo onako kako smo i želeli, sa tri ostvarene pobede. Što se tiče trke, tek smo na početku. Ima još mnogo da se igra, ali mi svakako gledamo naše dvorište i ne obaziremo se na bilo koga drugog. Nadam se da će pobednički niz još dugo da nam traje, rekao je Borjan i dodao:

– Želimo da se plasiramo u Ligu šampiona, to nije sporno, ali idemo utakmicu po utakmicu. Zvezda uvek ima najveće moguće ambicije i želimo da igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pokazali smo u godinama koje su za nama da nam je tu mesto.

O novom ugovoru kapiten Zvezde je rekao.

– Pričaćemo o tome, ima vremena, kratko je odgovorio Borjan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE