VEČERAS PADA VELIKI TRANSFER: Memfis Depaj u italijanskom gigantu za samo 20 miliona evra!

Španski mediji već neko vreme pišu da će Memfis Depaj ovog leta definitivno napustiti redove Barselone.

Depaj je pre godinu dana stigao kao slobodan igrač iz Liona i imao je poprilično dobru sezonu u Barseloni, iako je imao problema sa povredama u prolećnom delu.

Međutim, nakon što je Barselona dovela Roberta Levandovskog, postalo je jasno da neko od napadača mora napustiti klub. Ćavi je odlučio ostaviti Pjer – Emerika Obamejanga i kako stvari stoje Depaj će biti taj koji će napustiti Nou Kamp.

Njegovim odlaskom broj devet će pripasti Levandovskom što u klubu jedva čekaju kako bi mogli početi prodavati dresove poljskog superstara.

Depaj se povezivao sa nekoliko klubova, ali katalonski Sport sada javlja da je Juventus jedini koji je napravio konkretan potez i pokazao pravo interesovanje da dovede Holanđanina.

Barselona i Juventus večeras igraju prijateljski susret u Dalasu, a nakon utakmice će održati sastanak i razgovarati o transferu Depaja.

‘Bjankoneri’ već neko vreme traže drugog napadača koji će činiti tandem sa Dušanom Vlahovićem i čini se da je izbor pao na Depaja.

U prilog Juventusu ide činjenica što Barselona želi da proda Holanđanina i navodno dobiće oko 20 miliona evra, te se očekuje da Depaj sa Juventusom potpiše trogodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE