Bivši reprezentativac prokomentarisao dolazak u Zvezdu

Ovog leta košarkaška sekcija Crven zvezde doživela je velike promene. Pored izmena u igračkom kadru, došlo je i do promene na klupi. Dejan Radonjić je po drugi put napustio klub, a njegovo mesto zauzeo mladi stručnjak i bivši šef stručnog štaba FMP-a i Cibone Vladimir Jovanović.

On je oko sebe počeo da okuplja i novi stručni štab, a u njemu će se naći i dva poznata košarkaška imena – bivši reprezentativci Marko Simonović i Branko Jorović.

Jorović je već radio kao samostalni trener, ali ipak je priliku u svom nekadašnjem klubu, u kom nije zbog povrede nikad zaigrao, shvatio kao poseban izazov.

Veliko zadovoljstvo, hvala ljudima iz kluba koji su prepoznali da budem deo stručnog štaba. Doći i biti deo velikog kluba, takmičiti se, biti deo sistema, Evroliga, ABA liga, KLS … sigurno veliki izazov za mene. Daću maksimum da ekipa bude što bolja i da jednostavno ove sezone napravimo rezultate koji se očekuju od Crvene zvezde, izjavio je Jorović u podkastu “Jao Mile”, koji vodi nekadašnji centar reprezentacije i Zvezde Mile Ilić.

Jasan je bio kada je reč o njegovom novom poslu.

Vodio sam samostalno timove, u B ligi, jedan posao u Rumuniji, tako da imam iskustva iz toga. Košarka je takva, da li bio glavni ili asistent, moraš da budeš u tome stalno, fokusiran 24 sata dnevno. Ovo je prilika koja je stvarno izvanredna za mene i sigurno ću se potruditi da pružim sve od sebe, istakao je nekadašnji krilni košarkaš.

U stručnom štabu šampiona ABA lige i Srbije naći će se i dugogodišnji član Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE