NASTAVAK ‘ŠOPINGA’ NA ČIZMI: Vest Hem nakon Skamake iz Serije A dovodi još jednog kapitalca

Vest Hem je pre tri dana poslao prvu zvaničnu ponudu Napoliju za Pjotra Zjelinskog u vrednosti od 25 miliona evra, ali su je Napolitanci odbili.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentiis tražio je 10 miliona evra više za poljskog reprezentativca, a prema pisanju italijanskih medija, ‘Čekićari’ su ispunili želju Napolitanaca i poslali novu ponudu vrednu 35 miliona evra za Zjelinskog.

Ugovor 28-godišnjem veznjaku ističe u leto 2024. godine. Zjelinski je već šest sezona u Napulju, kod trenera Lučana Spaletija je izgubio mesto startera, pa je odlazak realna opcija ovog leta, pogotovo sada, kada je Vest Hem poslao novčanu ponudu koja ispunjava zahteve ‘Partenopeija’.

Ako Napoli prihvati ponudu Vest Hema, ostaje da se klub dogovori sa igračem, navodno će mu biti ponuđeno šest miliona evra po sezoni, dva miliona evra više od plate koju ima na jugu Italije.

‘Čekićari’ su u Italiji već završili najveći letnji transfer i doveli napadača Sasuola Đanluku Skamaku u svoje redove za 36 miliona evra, sada bi za sličan iznos u London mogao i Zjelinski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA: Budućnost bez većih problema u polufinalu

Posle ubedljive pobede u Podgorici, košarkaši Budućnosti su poprilično lako savladali Zadar kao gosti Na taj način Podgoričani su...

POVEZANE OBJAVE