Stolica pred Pazar pomenuo i Ilieva

Fudbalski klub Partizan u okviru 4. kola Superlige Srbije gostuje Novom Pazaru. Utakmica je na programu u petak od 18:55.

Medijima se obratio šef stručnog štaba Ilija Stolica.

Trener crno-belih je prvo govorio o predstojećem gostovanju. 

– Za nas teško gostovanje posle dva vezana remija. Pritisak je na maksimumu. Potrebno je da vidimo reakciju igrača na terenu, vreme je da počnemo sa pobedom. ovoga puta smo u hendikepu i mi i oni, zato što nema publike. Žao mi je što neće biti publike, to je deo Srbije koji voli fudbal i zna da nagradi svaki dobar potez. Imamo respekta prema njima i oni su u nezavidnoj poziciji, ali idemo na pobedu, rekao je Stolica.

O bivšem sportskom direktoru Stolica je rekao.

-Jedino je važno da se okrenemo terenu i treningu. Uspeli smo da analiziramo neke stvari i pomeramo stvari na bolje. Atmosfera i energija na treninzima nas vraća na fudbal. Partizan i ja ne želimo nijedne sekunde da se bavimo neistinama koje su se pojavile a koje su vezane za odlazak Ilieva. Te stvari nisu jednostavne za sve nas u klubu. Ne želim da spekulišem na tu temu, bilo bi neozbiljno. Moramo kao ozbiljan klub da znamo da se nosimo sa teškim trenucima i pritiscima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE