Bivši kapiten Partizana napustio Žalgiris

Nekadašnji kapiten košarkaša Partizana, Žofri Lovernj nije više igrač Žalgirisa. Francuski krlinci centar proveo je poslednje dve sezone u Litvaniji, i on se zvanično oprostio od kluba.

Sa Žalgirisom je osvojio prošle godine titulu, kao i dva nacionalna Kupa na čijim je završnim turnirima poneo laskavo MVP priznaje.

– Hvala Žalgirisu i gradu Kaunasu na dve godine koje smo proveli zajedno. Želim vam sve najbolje u budućnosti, napisao je Lovernj.

Navijači Partizana su odmah na društvenim mrežama pozvali svog bivšeg kapitena, da se vrati u Humsku, iako, je to malo verovatno, nada uvek postoji.

Lovernj je bio velika želja navijača Partizana u ovom prelaznom roku, ali će bivši kapiten crno-belih pojačati Asvel koji ima velike ambicije.

Žofri Lovernj je iz Partizana prešao u Hikmki, a zatim je igrao u NBA ligi gde je branio boje Denvera, Oklahome, Čikaga i San Antonija. U Evropu se vratio 2018. godine u Fenerbahče gde je sarađivao sa Željkom Obradovićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE