BULUT BRILJIRA: Dolazak u Ameriku je san koji sam uspeo da dosanjam

Srpski basketaš Dušan Domović Bulut odlično igra u Big 3 ligi.

Nastupa za ekipu Aliens i ruši rekorde takmičenja.

Trenutno je najbolji dodavač u ovoj sezoni a do kraja mu je potrebno još pet asistencija da svrgne sa trona Leandra Barbosu.

Fenomenalan je osećaj biti u krugu svih tih igrača, koji su ostavili izuzetno dubok trag u svetu košarke. To su bili moji idoli kada sam odrstao i zbog nekih od njih sam i zavoleo košarku. Neki među njima su i dalje aktivni, a neki su angažovani kao treneri. Dolazak u Ameriku i učešće u BIG 3 ligi je za mene bio cilj i san koji sam uspeo da dosanjam. – rekao je on.

Potom i dodao:

Ne opterećujem se tim statističkim parametrima iako sve te brojke koje ostvarujem svakako prijaju. Taj moj učinak je proizvod dobre igre celog tima. Imamo odličnu ekipu, svi igrači se dobro kreću, gajimo stil igre sa dosta dodavanja i zaista smo dobar kolektiv, što pokazuju i rezultati. – zaključuje Bulut.

Sa njim u ekipi igraju mađarski reprezentativac Tomislav Ivošev, Litvanac Karlis Lasmanis, Dešon Stivens (bivši centar Igokee) i Adam Dreksler.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELI GA I BUNDESLIGAŠ: Zvezda naciljala još jednog povratnika?

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju protiv Vojvodine u Superligi Srbije. Trenutno imaju 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Očekuje...

POVEZANE OBJAVE