Uvertira za Pjunik, Zvezda ubedljiva protiv Radnika (VIDEO)

Crvena zvezda – Radnik Surdulica 6:0 (1:0)

Ivanić 12′, Kangva 64′ , Katai 71′ , Pavkov 76′, Kanga (p.) 83′, Bukari 84′

Crvena zvezda: Borjan, Dragović, Milunović, Gobeljić (od 70′ Bukari), Gajić, Rodić, Kanga, Kangva (od 78′ Mustafa), Katai (od 78′ Sanogo), Mitrović (od 70′ Stanković), Ivanić, Pešić (od 61′ Pavkov)

Radnik Surdulica: Ranđelović , Hodžić, Ignjatović, Jokić, Stojanović, Oreščanin, Medić (od 61′ Milovanović) , Bogdanovski (od 72′ Nedeljković), Babić (od 72′ Lukić), Spasić, Bogdanović (od 61′ Milić)

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili protiv Radnika iz Surdulice na svom terenu. Nakon slabijeg prvog poluvremena u drugom je viđena kanonada.

Početak meča 4. kola Superlige Srbije je kasnio dvadesetak minuta zbog nestanka struje na stadionu “Rajko Mitić”. Slična situacija viđena je i u duelu niškog Radničkog i Gzire.

Crveno beli su krenuli agilnije od starta. Konkretnih šansi nije bilo u prvih deset minuta. Borjan se požalio na bol u ruci zbog čega je ulazila medicinska ekipa.

Zvezda ipak dolazi do vođstva u 12. minutu preko Mirka Ivanića. Nakon kombinacije sa Rodićem asistirao mu je povratnik Aleksandar Pešić.

Bio je Zvezdin napadač aktivan ali bez realizacije. Tek pred kraj poluvremena Radik je imao najbolju priliku.

Borjan je paradom odbranio šut Jokića u 38. minutu. Potom su crveno beli mogli to da kazne.

Katai je pogodio prečku a Kangva nije pokupio odbitak za dupliranje vođstva u 44. minutu.

Zvezda sa golom prednosti odlazi na odmor. Onda u 52. minutu nisu iskoristili priliku za gol. Katai je ponovo pogodio prečku a šutirali su Kanga i Kangva.

Potom su se ređale šanse pred golom Radnika. Zvezda je uspela da duplira prednost u 64. minutu. U strelce se upisao Kings Kangva.

Pre toga je Pavkov propustio veliku šansu po ulasku u igru nakon dodavanja Mitrovića.

Postigli su crveno beli i treći pogodak. Katai je u 71. minutu iskoristio odbitak nakon šuta Kangve.

Pet minuta kasnije je bilo 4:0 a gol je postigao Pavkov. Ivanić je zabeležio asistenciju.

Uroš Milovanović je u 85. minutu imao priliku za počasni gol ali je Borjan odlično odbranio. Onda je usledio blickrig Zvezde za 6:0. Kanga je realizovao penal a onda je pogodio i Bukari.

Zvezda naredni meč igra u sredu protiv Pjunika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Trebali su potom da igraju sa Vojvodinom ali je taj meč odložen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat razlog sukoba Duljaja i Nađa!

Jutros je odjeknula vest da je došlo do sukoba između šefa struke Partizana Igora Duljaja i Alberta Nađa. Sada je...

POVEZANE OBJAVE