BENTIL O ZVEZDI: Klub ima veliku bazu navijača

Crvenu zvezdu je nedavno pojačao košarkaš iz Gane Ben Bentil.

Stigao je nakon sezone u Armaniju.

On je u intervjuu za Mocart sport govorio o dolasku i drugim temama.

Imam pobednički mentalitet i borim se na viskom nivou, na oba kraja terena. Trudim se da svaki dan dam sve od sebe, da budem takmičarski nastrojen i čvrst. Ta čvrstina je deo mene. Nisam ‘loš momak’, ali umem da budem jer moram da zaradim poštovanje na terenu i van njega. Doprineću i agresivnošću, kao i velikom količinom energije. – rekao je on.

Osvrnuo se i na navijače:

Video sam šta je sve ekipa uradili prethodnih godina i kako se borila. Klub ima veliku bazu navijača i hteo sam da budem deo svega toga. Organizacije sa velikom istorijom. Takvi timovi me privlače. Kada god sam igrao protiv Zvezde bilo je zabavno i ludo. Izuzetno glasno, jedva smo uspevali da se čujemo na terenu i bilo je zaista sjajno. Navijači uvek dođu u velikom broju i teško je igrati pred njima – morate da date svoj maksimum. Među najboljima su u Evropi. Radujem se što ću imati priliku da stanem pred njih u crveno-belom dresu. Nisam nikada video tako lude navijače, koji su toliko posvećeni timu.

I Lengston Hol mu je pričao o Zvezdi:

Rekao mi je sjajne stvari o Zvezdi, gradu. Pojedini bivši saigrači su mi takođe govorili da klub vodi računa o igračima, da je takmičarski nastrojen, a ako nešto volim – to je da se nadmećem. – zaključuje Bentil.

Uz njega Zvezda je dovela još šest pojačanja. Stigli su: Nemanja Nedović, Hasan Martin, Filip Petrušev, Dalibor Ilić, Džon Holand i Džejlen Adams.

Foto: Olimpiamilano.com

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE DOBRO: Gudelj mora na novu operaciju kolena!

Nemanja Gudelj nema sreće ove sezone sa povredama. U toku sezone je imao povredu kolena leve noge posle koje se...

POVEZANE OBJAVE