Napoli nastavlja sa podmlađivanjem, Spaleti dobija tri ozbiljna pojačanja

Napoli je ovo leto iskoristio za podmlđivanje ekipe. Klub su napustili golman Ospina, Kalidu Kulibali, Dris Mertens i Lorenco Insinje. Svi imaju preko 30 godina, a klub je kao zamene doveo daleko mlađe igrače.

Međutim tu neće stati.

U Napulj stiže golman Čelsija Kepa na pozajmicu. “Plavci” žele da se otarase Španca kojeg su platili 80 miliona evra 2018. godine kada je došao iz Atletik Bilbaa, pa će mu pokriti čak 75 posto plate dok bude u Napulju.

Drugi igrač koji bi trebao doći na jug Italije je mladi igrač Sasuola Đakomo Raspadori. On je dogvoorio lične uslove sa klubom oko ugovora na 5 godina po kojem bi primao platu 2,5 miliona evra. Ostaje da dva kluba dogovore cenu obeštećenja.

Treći igrač koji je na meti Napolitanaca je mađarski reprezentativac iz Lajpciga Dominik Soboslai. On bi trebao biti zamena za Pjotra Zjelinskog koji će put Vest Hema. On i trebao da košta 30 miliona evra, a Lućano Spaleti je veliki obožavalac mađara i voleo bi da ga vidi u svojoj podmlađenoj ekipi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE