NEVEROVATNO: Mornar iz Bara ne igra evropsko takmičenje zbog bizarnog propusta

Neverovatna situacija desila se crnogorskom predstavniku u ABA ligi Mornaru iz Bara!

Oni su ove sezone trebali da nastupe u kvalifikacijama za Fibinu Ligu šampiona, međutim to se neće desiti iz bizarnog razloga – neproveravanja elektronske pošte.

O ovoj situaciji govorio je predsednik kluba Đorđije Pavićević.

Napravljen je previd u kancelariji našeg kluba, mogu samo sebi da skačem u stomak, nikome drugome, a i kancelarija KSCG bila je nemarna. Posle petnaestak dana prosleđen je dopis iz FIBA i to na mejl koji se retko otvara, pa je došlo do cajtnota za prijavu za kvalifikacije za Ligu šampiona. Poslali smo dopis i zakasnili, a FIBA radi po propisima, objasnio je Pavićević neverovatan rasplet.

Ostaje nada da će možda moći da budu deo drugog po rangu Fibinog evropskog takmičenja FIBA Evropa kupa.

Što je najgore, zakasnili smo sa prijavom i za FIBA kup. Te stvari ozbiljnom klubu ne smeju da se dešavaju. Ali, dobili smo tvrdo obećanje da smo prvi na listi čekanja da uskočimo u to takmičenje, koji pre početka uvek otkaže neka ekipa, obično ona koja ne prođe u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa odustane i od FIBA kupa, nada se predsednik Barana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE