NOVA DVA KANDIDATA: Miljenici Grobara ulaze u uži krug za naslednika Ilije Stolice

Ilija Stolica je, posle najlošijeg starta Partizana u Superligi od osamostaljenja 2006. godine, pred izlaznim vratima kluba iz Humske.

Nedavno je na insistiranje predsednika Milorada Vučelica dobio šansu, makar da vodi tim u dvomeču sa AEK-om sa Kipra u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ovo je dovelo do posledice u vidu ostavke Ivice Ilijeva na mesto sportskog direktora.

On je prethodno želeo da vrati na klupu crno-belih Sava Miloševića, čije se ime i sada pojavilo prvo kada je reč o nasledniku Stolice.

Ipak, u konkurenciji su još dva imena, i dvojica njegovih bivših saradika u stručnom štabu Partizana. U pitanju su bivši vezni fudbaleri crno-belih Albert Nađ i Igor Duljaj.

Nađ je već u klubu i poslednje tri sezone je predvodio filijalu Teleoptik, dok je Duljaj bio i u stručnom štabu Aleksandra Stanojevića do kraja prethodne sezone, ali je klub napustio posle dolaska Stolice.

Sva je prilika da su šanse za odlaskom aktuelnog trenera i pre evropske premijere sve veće posle sinoćnjeg poraza od Novog Pazara, jer čelni ljudi u klubu računaju i na šok terapiju u vidu novog trenera, koji bi predvodio tim protiv Kiprana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Anćeloti jasan: Ovakav način igre je bio jedini na koji smo mogli da prođemo dalje

Fudbaleri Reala iz Madrida su sinoć nakon penal serije eliminisali Mančester siti. Tim iz Madrida igraće polufinale Lige šampiona, a...

POVEZANE OBJAVE