SUPER LIGA U PUNOM SJAJU: “Večiti” poranili, ali vikend je rezervisan za klubove iz unutrašnjosti Srbije!

Fudbal se vratio na velika vrata, a ovog vikenda čeka nas i četvrto kolo Super lige Srbije.

U srpskom fudbalu nema mira: sezona je počela, neki timovi igraju na dva fronta, nižu se pojačanja, ostavke, saopštenja…  Ipak, fokus vraćamo na teren, a tamo nas čeka nekoliko zanimljivih utakmica.

Sportska kladionica Meridian već godinama donosi fantastičnu ponudu i najveće kvote, a tako je i ove sezone. Pre nego što se okrenemo fudbalu, važan podsetnik: registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

NOVA IGRA U MERIDIANU: Pogodi koji tim postiže poslednji gol na meču

RADNIČKI KRAGUJEVAC – VOJVODINA, DVOJKA 2.30

Subota, 17:30

Kragujevčani se trenutno nalaze na sedmom mestu Super lige, do sada su upisali dva remija i pobedu, a sada na svom terenu dočekuju Vojvodinu, koja je imala sjajan prelazni rok i velike ambicije. Novosađani su trenutno na drugom mestu na tabeli, uz skor od dve pobede i jedan remi, te su svakako favoriti u ovom duelu.

Bukmejkeri Meridiana, shodno tome, donose kvotu 2.30 na pobedu Vojvodine.

SPARTAK SUBOTICA – VOŽDOVAC, KEC 2.30

Subota, 21:00

Muče se “Zmajevi” u napadu, ali odbrana je na nivou, pa na startu sezone imaju pobedu i dva remija, uz napomenu da nisu primili nijedan gol. Shodno tome, nalaze se na osmom mestu na tabeli, dok je Spartak na šestoj poziciji na tabeli Super lige Srbije, sa dva remija i jednom pobedom.

Svašta možemo očekivati u ovom duelu, ali Spartak važi za blagog favorita na svom terenu, pa je kvota na njihov trijum 2.30, a ako verujete u “Zmajeve” – iskoristite kvotu 3.00.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BONUSA

RADNIČKI NIŠ – TSC, KEC 2.25

Nedelja, 18:55

Nisu fudbaleri Radničkog imali sreće na startu Super lige Srbije, pošto su im prvi dueli bili protiv “večitih” rivala, ali uspeli su da izbore remi sa Partizanom, što svakako daje na samopouzdanju. Sa druge strane, TSC se može pohvaliti dobrom odbranom i jednom pobedom, te dva remija u nacionalnom šampionatu.

Ipak, Nišlije važe za favorita, a kvota na njihovu pobedu je 2.25.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE