TSC PRAVI DRIM TIM: Stiže iskusno pojačanje iz Zvezde!

TSC iz Bačke Topoloe je često u žiži domaće fudbalske javnosti ovog leta, pošto teži da svoj tim ozbiljno ojača proverenim imenima, pre svega srpskim fudbalerima.

Njihove redove je napustilo 11 fudbalera ovog leta, a došlo šest, pa je jasno da sastav nije kompletiran.

Kao prava domaća fudbačska bomba odjeknula je mogućnost dovođenja mađarskog reprezentativca Nemanje Nikolića, koji bi bio prava pretnja svim odbranama u Superligi.

Ipak, to nije tako lako realizovati, a problem su zahtevi igrača kada je u pitanju plata, kao i interesovanje drugih klubova.

Pored Nikolića, tim iz Bačke Topole je veoma ambiciozan bio kada je zvaničnu ponudu – o pozajmici – uputio na adresu Mančester Sitija, za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Luku Ilića.

Ilić je u redove Građana stigao u paketu zajedno sa mlađim bratom Ivanom, međutim karijera mu se mnogo lošije dalje razvijala, pošto se Ivan već afirmisao u Seriji A, dok je Luka poslednju polusezonu tavorio na pozajmici u francuskom timu Troa, gde nije ni ulazio u igru.

TSC je Iliću ponudio godišnju platu od 50.000 evra, ali posao prema poslednjim informacijama nije blizu realizacije.

Međutim, kako navodi “Mozzart Sport”, tim sa severa želi da se pojača još jednim (bivšim) igračem Zvezde.

U pitanju je pomalo zaboravljeni Srđan Spiridonović, krilni fudbaler koji je došao kao pojačanje u redove srpskog šampiona, ali se posle početnih dobrih igara nije naigrao.

U međuvremenu sa vratio sa pozajmice iz grčkog Atromitorsa, ali ima nedvosmislenu dozvolu kluba da pronađe novu sredinu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gvardiola nakon poraza: “Sreća ne postoji”

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prokomentarisao je eliminaciju njegovog tima iz Lige šampiona. Rodrigo je doveo goste u vođstvo...

POVEZANE OBJAVE