EMOTIVNA PORUKA HOLENDERA: “Šta god je trenutno, sve će doći na svoje mesto”

Doskorašnji fudbaler Partizana Filiš Holender napustio je klub.

Karijeru je nastavio u mađarskom Vašašu.

Ofanzivac se od navijača oprostio porukom:

Koliko god je bilo teško i naporno, jer je u klubu kao što je Partizan konstantan pritisak, bilo mi je prelepo sa jedne strane, i zahvalan sam Bogu na prilici što sam mogao da igram za tako jedan veliki klub i delim svlačionicu sa velikim igračima, sjajnim trenerima, svima kojima je Partizan u srcu. Stoga želim da pohvalim sve do jednog koji se ne vide, a koji su bili tu, uz nas, koji su mi pomogli, pored svih saigrača i trenera: fizioterapeuti, ekonomi, doktori, svi zaposleni u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik. Za mene je to bilo jedno lepo životno iskustvo i lep period iza mene. – rekao je on.

U poruci se dalje navodi:

Još jednom želim da se svima zahvalim. Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan za sve i bio presrećan što sam mogao da sa svim tim ljudima živim i radim. Partizanu, navijačima i igračima želim sreću i verujem i želim da se što pre vrate na prave staze. Verujem da, šta god je trenutno, sve će doći na svoje mesto. Nadam se, navijam i uvek ću dolaziti na stadion sa svojom porodicom, kad god budem u prilici i to je nešto što će ostati tako do kraja mog života. – završava Holender.

On se 2020. godine priključio Partizanu.

Na 69 mečeva za crno bele postigao je 12 golova uz pet asistencija.

Foto: FK Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE