Katai pred Pjunik: Ni mnogo veći klubovi ne mogu da se naigraju fudbala na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu dočekati Pjunik, u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Igrać crveno-belih Alewksandar Katai je rekao da je njegova ekipa odlično počela sezonu, te da će se truditi da tako bude i u Evropi.

Sezonu smo startovali sa četiri pobede, na najbolji mogući način i nema razloga da tako ne nastavimo već u sredu. Očekuje nas utakmica protiv tima koji je prvak Jermenije i sigurno neće biti lako, ali moramo da budemo realni i kažemo da na Marakani ni mnogo veći klubovi ne mogu da se naigraju fudbala, rekao je Katai za klupski sajt i dodao:

Utakmica protiv Radnika je možda bila i najbolja od starta sezone, mislim da su navijači uživali doslovno od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka i na krilima toga dočekujemo Pjunik. Svi smo uzbudjeni pred utakmicu u sredu, verujem da je takvo raspoloženje i kod navijača i očekujem pun stadion, rekao je Katai.

Katai je ocenio kao fantastičnu ideju to da svi navijači crveno-belih u sredu na stadion “Rajko Mitić” dodju u Zvezdinim dresovima.

– Nadam se da će biti što više Kataija na tribinama. Šalu na stranu, razgovaramo medjusobno o tome i oduševljeni smo. Biće to atmosfera za pamćenje i sjajna slika koju ćemo poslati – svi zvezdaši kao jedan, rekao je Katai.

– Verujem da će to sve biti propraćeno dobrom partijom na terenu, te da će spektakl zaista biti potpun. Siguran sam da nas očekuje jedno lepo avgustovsko veče i da ćemo na najbolji mogući način startovati ovogodišnji evropski put, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAKAV POČETAK PLEJ-OFA: Pobede Radničkog i TSC-a u goleadi!

Pre večitog derbija u prvoj rundi plej-ofa Superlige Srbije odigrana su dva meča. U Kragujevcu i Bačkoj Topoli viđena je...

POVEZANE OBJAVE