KOPRIVICA ISTIČE: Partizan po tradiciji ima najviše ciljeve

Srpski košarkaš Balša Koprivica završio je učešće u NBA letnjoj ligi.

Igrač Partizana nastupao je za Detroit Pistonse i sada se vraća u Beograd.

Protekla dva meseca u Americi na Letnjoj NBA ligi su bila baš korisna. Otišao sam sa ciljem i planom da osetim tu sredinu i atmosferu, da vidim gde sam i koliko mogu. Svakako da mi je boravak tamo značajan za dalji razvoj kao igrača. U principu, američko podneblje mi je dobro poznato, jer sam tamo odrastao i igrao na koledžu na Floridi, ali NBA liga je nešto sasvim drugo. – rekao je on za Sport klub.

Potom je govorio o igranju u Evroligi i ambicijama tima:

Svi znamo kakvo je to takmičenje i koji je to magnet i za igrače i za publiku. Evroliga je baš veliki izazov. Sve me to veoma motiviše, jedva čekam da počne. Dobro znam kakva je evroligaška atmosfera, koju stvaraju navijači Partizana, oni daju krila igračima.Partizan, po tradiciji, ima najviše ciljeve. Ono što je do mene učiniću da odradim na najbolji način. Daću 200 odsto! Uzbuđen sam zbog svega toga. Stvara se novi, poprilično izmenjen tim, sastavljen od jakih, ozbiljnih igrača. Očekujem vrlo dobre rezultate, naravno i trofeje, – zaključio je Koprivica.

Sa crno belima je minule sezone igrao finale ABA lige.

Prosečno je beležio 5.2 poena i 3.9 skokova.

Foto: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Međedović u glavnom žrebu mastersa u Madridu!

Mladi srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb masters turnira u Madridu. On je u drugom kolu kvalifikacija...

POVEZANE OBJAVE