MIJAILOVIĆ SE OGLASIO: Ima poruku za fudbalski klub

Fudbaleri Partizana su loše počeli sezonu u kojoj je ulog direktan plasman u Ligu šampiona.

Nakon četiri kola imaju samo pet bodova i zaostaju već za večitim rivalom.

Još uvek se ne naziru promene u upravi ili stručnom štabu.

O tome je govorio predsednik košarkaške sekcije crno belih Ostoja Mijailović:

Da, upoznat sam dobro s tim kako funkcioniše i žao mi je što Partizan propada. Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima. Fudbalskom klubu Partizan je neophodna kompletna reorganizacija. Na svim nivoima. Takav sistem smo postavili u košarkaškom klubu i on sada dolazi na naplatu. Fudbal je danas izuzetno profitabilan sport, FK Partizan je veliki fudbalski brend, siguran sam da uz dobro i domaćinsko rukovođenje veliki deo klubova u sportskom društvu može da živi na račun fudbalskog kluba. Uostalom, takva praksa već postoji u Evropi, pogledajte Barselonu, Real, Fenerbahče. -rekao je on za Kurir.

Potom je dodao:

Ali moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena. Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je to tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima. A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati. – zaključuje Mijailović.

Partizan u četvrtak gostuje AEK-u iz Larnake u Ligi. Odmah nakon tog susreta, dočekuju Napredak u prvenstvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE