RODIĆ PRED PJUNIK: Poštujemo svakog protivnika

Fudbalere Crvene zvezde očekuje meč protiv Pjunika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crveno beli su favoriti da igraju plej of i minimum obezbede grupnu fazu Lige Evrope.

Pred prvi susret oglasio se defanzivac Milan Rodić:

Svesni smo važnosti dvomeča u kojem imamo ulogu favorita. Jasno je da od našeg učinka zavisi rasplet i opreznost je maksimalna. Šerif je opomena, jedno iskustvo iz kojeg smo naucili da moramo da budemo na visokom nivou. Prezadovoljan sam kako smo otvorili sezonu. Svaka pobeda je važna, kako za samopouzdanje, tako i za što bolji ritam u nastavku. Mnogo različitih strelaca i nekoliko goleada deluju obećavajuće pred najvažnije izazove. – rekao je on u intervjuu za Maxbet.

Potom je govorio o kvalitetima jermenskog sastava:

Igrali smo sa Araratom, a jasno je da u Jermeniji podignut nivo i da se ulaže, dovodi se veliki broj stranaca. Postujemo svakog protivnika, pogotovo u ovom takmičenju u kojem igramo sa prvacima država, koji imaju pobednički mentalitet i znaju kako se osvajaju titule. Ipak, znamo i mi sve to, a u sredu ćemo, nadam se, uz sebe imati i pun stadion, koji je dodatan adut. – zaključio je Rodić.

Zvezda će u sredu od 20:45 ugostiti Pjunik na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica srpskih sudija u plej-ofu!

Evroliga je objavila spisak sudija za predstojeći plej-of ovog takmičenja. Naredne sedmice nas očekuje početak plej-ofa Evrolige, a Srbija možda...

POVEZANE OBJAVE