Teška situacija u Partizanu, u klubu ostali samo juniori!

Vaterpolo klub Partizan je opet u teškoj situaciji.

Nosioci su napustili klub. Nije ostao niti jedan. Stefan Mitrović i Milan Aleksić završili su karijeru i posvetiće se radu u Vaterpolo savezu Srbije. Udarni centarski tandem Nemanja Vico – Petar Velkić je takođe otišao. Kotoranin se preselio u redove kragujevačkog Radničkog, dok je Velkić pojačao italijansku Ortiđu.

Crno-belima nedostaju sidraši, teškaši na liniji dva metra, ali i golmani. Milan Bulajić – branio za Srbiju na Superfinalu Svetske lige – u novoj sezoni će nositi kapicu Valisa iz Valjeva, a Dimitrije Rističević se otisnuo u Grčku, koja je ovoga leta obećana zemlja za srpske vaterpoliste i trenere. PAO je ozvaničio Rističevića, a Lazar Vićković je Partizan zamenio za Apolon u kome će igrati sa Nikolom Bogdanovićem, koji je minule sezone bio član novosadske Vojvodine. 

I tu odlascima nije kraj. Filip Radojević je u potrazi za novim klubom, Andrej Barać ostaje u Superligi Srbije, ali će igrati u Šapcu, koji je protekle sedmice dobio mogućnost i da igra na otvorenom bazenu. Više na “Banjici” nema ni američkih reprezentativaca. Aleks Bouven, najbolji strelac Svetskog prvenstva u Budimpešti i član idealne petorke, pojačao je francuski Noazi le Sek, otišao je i Marko Vavić. 

Nejasan je status Lovre Miloša. Nekadašnji hrvatski reprezentativac nema obaveza ovoga leta, selektor Ivica Tucak nije ga pozvao u državni tim, pa je Zagrepčanin na produženom godišnjem odmoru, piše Mocart sport.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE