KAD KRENE U POGREŠNOM SMERU: Juventus je pred start nove sezone u ozbiljnim problemima

Torinski fudbalski velikan Juventus počinje novu sezonu pogođen povredama dvojice važnih igrača i neizvesnosti koliko dugo će Pol Pogba biti van terena.

Vezni igrač Veston Mekeni, koji je prošle sezone bio van gotovo tri meseca zbog preloma stopala, povredio je levo rame, objavljeno je na zvaničnom sajtu Juventusa.

Američki reprezentativac će početi rehabilitaciju u trajanju od oko mesec dana. On će definitivno propustiti prve dve utakmice u Serije A, protiv Sasuola 15. avgusta i Sampdorije sedam dana kasnije.

‘Bjankoneri’ će morati na početku sezone da igraju i bez Marleja Akea, koji je pretrpeo prelom potkolenice i odsustvovaće sa terena najmanje dva meseca.

Francuski fudbaler je prošle godine iz Olimpik Marseja stigao u Juventus, za koji je odigrao nekoliko utakmica u drugom delu prošle sezone.

Ozbiljnih problema ima i Pol Pogba, koji je povredio meniskus desnog kolena tokom predsezonske turneje u SAD-u i nakon konsultacija sa doktorima biće određen način oporavka.

U slučaju operativnog zahvata, Pogba bi mogao propustiti Svetsko prvenstvo u Kataru od 21. novembra do 18. decembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POVRATAK NA KLUPU: Petrović je njih prvo pozvao (FOTO)

Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović ponovo se aktivirao i našao nov posao. Zapravo, vraća se na poziciju selektora Brazila i...

POVEZANE OBJAVE