De Laurentis odlučio: Nema više afričkih igrača u Napoliju, dosta više lažnih UEFA takmičenja!

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis je poznat po izjavama koje odjekuju u javnosti.

On je izjavio da više u svoj klub neće dovoditit igrače iz Afrike, a razlog je učešće na Kupu afričkih nacija koje se održava u jedku evropskih fudbalskih liga.

Rekao sam agentima da mi više ne pričaju o Afrikancima. Volim ih, ali ako misle da ih angažujemo onda moraju da potpišu dokument kojim potvrđuju da neće igrati na Afričkom kupu nacija. U drugim slučajevima, oni nikad nisu dostupni da igraju za klub, jer imaju to takmičenje, pa onda kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, rekao je De Laurentis i nastavio u oštrom tonu po UEFA takmičenjima:

Mi smo idioti koji im daju plate, a oni putuju širom sveta da bi igrali za druge. Poput idiota igramo 50 utakmica po sezoni. Pet najjačih zemalja moraju da osnuju svoju ligu. Dosta je bilo lažnih takmičenja kao što su Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencija. Moramo da napravimo nadmetanje koje se igra svake nedelje, a čiji su članovi klubovi iz pet najjačih liga, završio je predsednik Napolija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE