Đorđević: Nije problem otići, ali želim da se borim

Povodom loših rezultata na startu sezone za kruševački Napredak, održana je danas vanredna konferencija za medije kojoj su prisustvovali generalni sekretar Valentina Vasić i prvi trener Dušan Đorđević.

Reakcija rukovodstva kluba, posle lošeg rezultata, ali pre svega igre protiv Javora, je da jednoglasno staje uz stručni štab. Svi verujemo u kvalitet trenera, ali i igrača koje je šef izabrao. Verujemo u to da će igrači koji su došli i koji tek treba da dođu, da vrate pobedničku energiju i da ćemo ispuniti ciljeve koje smo postavili. Napredak nije klub koji će na prvoj prepreci odustati od ljudi koje je sam izabrao. Naravno da su navijači bili nezadovoljni izdanjem iz subote, ali kao što su bili uz nas u mnogo težim situacijama, zamolila bih ih da sada još jače zbijemo redove i pružimo ohrabrenje timu“, reči su Valetine Vasić.

Šef struke Dušan Đorđević bio je počastvovan potporom koju mu je uprava pružila i ponovio je da za njegovu ekipu radi vreme.

Podrška kluba svakako prija, a ja sam svestan da se radi o ozbiljnim ljudima u Napretku. Posle utakmice sam se obratio igračima da nije problem otići, jer to je bio gest odgovornosti. Svakako, uvek želim da se borim. Igrači su takođe svesni svoje krivice. Ako je već bilo tako kako jeste, sad treba da radimo još jače. Ja sam insistirao na dovođenju svih fudbalera ovog leta. Jedino moje opravdanje za, moram reći, sramotno izdanje protiv Javora jeste vreme. Još nisam uklopio tim po mojim zamislima. Morao sam da mešam karte. Naš najgori meč je došao onda kada je bilo najpotrebnije. Ličili smo na tim u tri utakmice, a onda se na prethodnoj raspali. Taj trenutak nas je zaboleo mnogo, sada moramo da menjamo kompletnu sliku o nama. Imamo vremena da se za to spremimo i mislim da tek sada imamo ozbiljan sastav i da ćemo to učiniti, istakao je Dušan Đorđević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Crvena zvezda naciljala pojačanje u veznom redu na “Ivica Osim placu”

Crvena zvezda je veoma blizu i matematički da osigura titulu šampiona Srbije, a očekuje je i meč protiv Vojvodine...

POVEZANE OBJAVE