PUT DO LIGE ŠAMPIONA VODI PREKO PJUNIKA: Preuzmi bonus i igraj na Crvenu zvezdu!

Crvena zvezda startuje kvalifikacije za Ligu šampiona protiv Pjunika – preuzmi bonus na meridianbet.rs i kladi se

Nova pojačanja na „Marakanu“ su stigla, crveno-beli su domaći šampionat startovali gotovo perfektno i sada je vreme za novi, evropski izazov.

Crvena zvezda ove srede započinje takmičenje u Ligi šampiona, odnosno kvalifikacijama za elitno takmičenje, a prvi rival je Pjunik.

Jasno je svima, pa i crveno-belima da su apsolutni favoriti u ovom duelu, a kakva je ekipa Pjunik?

Pjunik je osnovan 20. januara 1992. godine i osim 15 titula prvaka, osam puta su osvajali Kup Jermenije, a devet puta Super Kup Jermenije, što ih sa 32 trofeja, čini najvećim klubom u državi. Utakmice igraju na najvećem stadionu u Jermeniji, popularnom “Republičkom Stadionu Vazgen Sargsjan”, koji nosi ime po bivšem premijeru države i ima kapacitet od 14.986 mesta, a na njemu mečeve igra i reprezentacija.

Kada je reč o međunarodnim uspesima, Pjunik se nikada nije plasirao u bilo koju grupnu fazu takmičenja. Ukupan skor u kvalifikacionim rundama je: 18 pobeda, 14 remija i 32 poraza, uz gol razliku 63:109.

Neki bi rekli da je vreme za to, ali na putu imaju izabranike Dejana Stankovića, koji su odlučni u nameri da se nađu u grupnoj fazi Lige šampiona. Ono što je posebno zanimljivo jeste da Pjunik u svojim redovima ima i nekolicinu srpskih igrača, poput Zorana Gajića, Borisa Varge, Nemanje Mladenovića i Uroša Nenadovića.

Crvena zvezda i Pjunik se nikada do sada nisu sastajali, pa nema sumnje da nas očekuje interesantan duel, a gotovi svi su saglasni u oceni da je crveno-bela četa apsolutni favorit.

Takvog mišljenja su i bukmejkeri sportske kladionice Meridian, koji su odredili kvotu 1.20 na pobedu izabranika Dejana Stankovića.

Ukoliko i vi verujete u pobedu srpskog tima, iskoristite sjajnu ponudu, a pre toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE