RECEPT ZA IDEALAN TIKET: Bonus od 1.000 RSD i POKLON KVOTE čekaju vas samo u Meridianu!

Sportska kladionica Meridian ne prestaje da čašćava svoje postojeće, ali i nove korisnike – registruj se i pokupi sjajan bonus za online kladjenje!

Fudbal se vratio na velika vrata i dok odbrojavamo do početka najjačih liga na svetu, vreme je da se zabavimo uz Ligu šampiona, a ova sreda donosi posebnu poslasticu.

Barem za one koji su “obojeni” u crveno-belo. Srpski šampion, Crvena zvezda za nekoliko sati započinje svoj evropski put, prvi rival je ekipa Pjunika, a nema sumnje da će izabranici Dejana Stankovića imati veliku podršku navijača.

Ipak, bili na stadionu ili ne – i vi se možete priključiti zabavi u vidu Lige šampiona, jer vas upravo za ovo takmičenje u Meridianu čekaju najveće kvote, ali ni to nije sve…

Naime, svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, automatski dobija fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to – bez uslova!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Da, dobro ste pročitali: za Ligu šampiona stiže ŠAMPIONSKI BONUS!

Da li ćete igrati na Crvenu zvezdu ili imate neke druge favorite – prepuštamo vama da odlučite, na nama je samo da vas podsetimo koja kladionica je najbolja u regionu!

P.S. Ne zaboravite i da “čekirate” novu promociju – bonus na tiket odigran putem aplikacije, čak i ako je on nedobitan!

Više detalja saznajte OVDE!

Meridian – kuća najvećih bonusa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOV NA MILIONE JE U TOKU: Pridruži se i preuzmi deo VELIČANSTVENOG NAGRADNOG FONDA!

Raspisana je potera na 1.200.000 DINARA! Postani jedan od 50 srećnika i preuzmi svoj deo. Meridian vam predstavlja jedinstvenu priliku...

POVEZANE OBJAVE