STANKOVIĆ POSLE UBEDLJIVOG EVROPSKOG STARTA: Veče prelepo, pun stadion, bilo i stvari koje treba popraviti

Crvena zvezda je furiozno otpočela svoj evropski put ove sezone petardom na Marakani protiv jermenskog Pjunika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona – 5:0!

Trener Dejan Stanković ipak je uočio i neke stvari koje treba popraviti.

Kada se pobedi ovako važna uakmica analizu ćemo ostaviti za kasnije, bilo je dobrih, ali i stvari koje treba popraviti. Večerašnje veče prelepo, pun stadion, hvala onima koji su došli, ali i onima koji su nas bodrili pred malim ekranima. Zvezdaši su došli naoružani strpljenjem. Dali smo brzo gol koji je poništen, pa je ta početna euforija splasnula, uticalo je to da 15 minuta ne budemo sigurni na lopti. Ali, posle smo kažnjavali svaku grešku protivnika! Dobiti 5:0 bilo koga u Ligi šampiona nije lako, zaključio je Stanković, pa se osvrnuo na revanš:

Nema formalnosti, znaju do dobro svi igrači, tamo nećemo ići na ekskurziju. Prvi evro meč, počeli smo dobro prvenstvo i Evropu, emocije, pun stadion, važnost, nije lako igrati na punoj Marakani. Zato hvala svima koji su ovu noć bili uz nas, rekao je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE