BUĐENJE PARTIZANA: Mogu li crno-beli da vrate poverenje navijača – preuzmi bonus i kladi se!

“Nešto je trulo u Humskoj” može se čuti i pročitati ovih dana na gotovo svakom koraku i istina je da je Partizan u krizi, ali da li postoji bolji način da se iz nje izađe od pobede u Evopi?

Fudbaleri Partizana, posle vrlo turbulentnog perioda, započinju svoje takmičenje u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prvi rival je ekipa AEK-a. Ostali su crno-beli bez sportskog direktora, nanizani su loši rezultati u domaćoj ligi, govori se i o smeni trenera Ilije Stolice, ali jedno je sigurno – “Parni valjak” sada mora da se koncentriše na teren!

PREUZMI BONUS – KLADI SE

Od momenta saznanja ko je naredni rival crno-belih, pa sve do danas, navijači se prisećaju brojnih susreta protiv kiparskih ekipa i evociraju uspomene.

Naravno, najsvežije sećanje jeste Anortozis, koji je Partizan prethodne sezone uspešno “preskočio” u grupnoj fazi Lige konferencija. Sada već davne, 2012. godine, srpski tim je odmerio snage sa AEL-om iz Limasola, ali tada nije imao sreće.

Kiprani su dobili prvi meč na svom terenu sa 1:0, što je rezultat koji je Partizanu davao nadu da će u revanšu pred svojim navijačima uspeti da prođe u plej-of. Međutim, u Humskoj crno-belima tada nije bio dovoljan ni igrač više čitavih sat vremena, ekipa koju je tada sa klupe vodio Vladimir Vermezović ponovo je poražena sa 1:0, uz veoma loš utisak o igri Partizana.

Bolne uspomene iz susreta sa Kipranima Partizan nosi i iz sezone 2009/10, kada su se crno-beli sastali sa APOEL-om u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

PREUZMI BONUS – KLADI SE

Sada je vreme da se ova statistika malo popravi. Partizan mora da se “trgne” i praktično spasi prvi deo sezone pobedom u ovom dvomeču.

Crno-beli jesu favoriti, a sa tim su saglasni i bukmejkeri Meridiana, koji donose kvotu 2.40 na pobedu izabranika Ilije Stolice. Dakle, situacija je jasna – ukoliko veruješ u Partizan – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, preuzmi bonus dobrodošlice od 1.000 RSD, a onda se prepusti čarima najvećih kvota na svetu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ MAKABIJA SIGURAN: Bili bismo u top 3 da nije počeo rat

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Sezonu su završili ligaški na sedmom mestu, a...

POVEZANE OBJAVE