Kerkez nakon poraza: Nije sve izgubljeno

Fudbaleri Čukaričkog večeras su poraženi od Tventea rezultatom 3:1 u okviru trećeg kola kvalifikqcija za Ligu konferencija.

Nakon meča, trener srpskog tima Dušan Kerkez izjavio je da je njegov tim lako primio golove, ali da nije sve izgubljeno.

“Ovo je drugi nivo, ali nije sve izgubljeno. Primili smo naivne golove. Gubili smo strpljenje, lako smo gubili lopte u prvom poluvremenu. Protiv ovakvih timova moraš da igraš, ne možeš da iz drugog pasa gubiš loptu. Tu se gubila sigurnost, uvlačio se strah… Ima i do toga što neki naši igrači još uvek nisu potpuno spremni. Imamo širok roster, ali treba još vremena pojedinim fudbalerima da uđu u ritam”, izjavio je Kerkez za RTS posle utakmice.

On je rekao da se nada boljem izdanju svoje ekipe u Holandiji.

“U drugom poluvremenu smo pokazali kvalitet. Šteta što nismo iskoristili šanse, mogli smo bolje. Sledi još jedan meč u Holandiji, nikad se ne zna. Možda nam se tamo vrati za neke propuštene prilike večeras”, 
izjavio je Kerkez.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gudurić oduševljen, posebno istakao podršku iz Srbije!

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić posle pobede njegovog tima nad Monakom 89:78, istakao je da ga posebno raduje veliki broj...

POVEZANE OBJAVE