Kiprani pucaju od samopuzdanja: Idemo u Beograd po pobedu!

Fudbaleri kiparskog AEK-a savladali su večeras Partizan rezultatom 2:1 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Trener pobedničkog tima Hose Luis Oltra izneo je utiske nakon meča.

“Želim da se zahvalim navijačima, bili su neverovatni. Iznenadili su me, svih 90 minuta su bili sa timom i pomagali nam. Nisam zadovoljan izgledom utakmice. Srećan sam što smo pobedili, ali mislim da nismo bili toliko dobri, nije mi se dopao naš stav na utakmici. Nismo bili toliko dobri ni sa loptom ni bez nje, nismo pritiskali kako treba. Prvo poluvreme mi je bilo najgore do sada. U drugom smo napredovali, ali nam je potrebno još poboljšanja.

Veoma je važno iskoristiti naše prednosti. Radili smo na tome cele nedelje. I sreća je bila uz nas. Nismo stvarali mnogo šansi, bili smo sporiji, bez ideja, nismo igrali toliko vertikalno.

Bili smo agresivniji posle tri izmene koje smo napravili i one su suštinski promenile igru. Kako sa Mitjilandom, tako ni sa Partizanom danas nismo bili dobri u prvom poluvremenu. Ići ćemo na revanš, pokušati da igramo agresivnije. Naš plan je da se takmičimo dinamično, agresivno. Sigurno će biti teško, ali želimo da odemo tamo da igramo na pobedu i da se kvalifikujemo. Ali moramo da se poboljšamo da bismo to postigli’‘, izjavio je trener AEK-a Hose Luis Oltra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE