Težak poraz Partizana na Kipru (VIDEO)

Fudbaleri Partizana poraženi su od AEK Larnake rezultatom 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Od samog starta utakmice crno-beli su pretili. U 6. minutu Partizan je probao preko Natha, ali nije došlo do promene rezultata.

U nastavku meča, Fejsa je započeo ispred kaznenog prostora Partizana i onda preko Meniga i Dijabatea išao je munjeviti napad sa desnog boka, potom lopta dolazi do Rikarda u kazneni prostor koji odlaže Nathu i ovaj spoljnom šutira, ali je taj udarac završio preko prečke.

Partizanova upornost se isplatila već u 18. minutu, nakon odlične kombinacije ispred golmana izbija Rikardo pa obilazi golmana i vraća pas za Meniga koji nije imao težak zadatak pa je zatresao mrežu Kiprana za vođstvo od 1:0.

Domaći su u narednim trenucima preuzeli inicijativu, imali su dva kornera, a u 33. minutu došli su do iznednačenja.

Garsija je posle kornera bio na pravom mestu i “zakucao” je u mrežu crno-belih na asistenciju Tomovića koji je bio postavljen na drugoj stativi i glavom dao loptu Garsiji.

Pred sam kraj prvog poluvremena, imao je Partizan šansu preko Vujačića ali lopta je otišla preko gola pa je rezulztat na poluvremenu ostao 1:1.

U uvodnim minutima drugog poluvremena Partizan je pretio preko Rikarda ali nije došlo do promene rezultata.

Domaći su pretili, a to im se isplatilo u 69. minutu kada su došli do novog gola.

Centaršut iz kornera i loša reakcija odbrane Partizana pa je Miličević doveo Kiprane do vođstva od 2:1.

Partizan je posustao nakon primljenog pogotka, u nastavku nije bilo opasnosti pa je rezultat ostao nepromenjen 2:1 za domaće.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE