Tvente slavio protiv Čukaričkog u Humskoj (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su poraženi od Tventea u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija rezultatom 3:1.

Tvente je poveo već u osmom minutu. Odigrali su gosti pomoćnu igru posle kornera sa leve strane, usledio je oštar centaršut Misiđana na peterac, a tamo je Roc nadskočio defanzivce Čukaričkog i glavom smestio loptu u mrežu.

Čukarički je potom u dva navrata mogao do izjednačenja, a Ndiaje i Badamosi nisu uspeli da realizuje lepe prilike u 12. i 15. minutu.

Holanđani su nakon toga duplirali prednost u 31. minutu. Strelac je bio Flap. Brzonogi Misiđan je prošao po levoj strani, pravovremeno uposlio Flapa, koji je bio nedopustivo sam u kaznenom prostoru i preciznim udarcem po zemlji pogodio za 0:2.

Na 0:3 povisio je Brenet u 43. minutu.

U drugom poluvremenu je Tvente oborio ritam u nameri da uguši utakmicu, ali se domaćin nije predao i zasluženo je ublažio poraz.

Čukarički se nije predavao pa su došli do pogotka.

U 58. minutu, Badamosi je osvojio loptu, odigrao pas za Luku Adžića, a ovaj je odmah uposlio Kovača, koji je bio u sjajnoj poziciji i lako je pogodio metu, za konačnih 1:3.

Revanš se igra za sedam dana u Holandiji, a šanse Čukaričkog da izbori prolaz su minimalne.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE