Dvostruki strelac Mitrović prokomentarisao svoj učinak protiv Liverpula

Povratnik u Premijer ligu Fulam zabeležio je pozitivan rezultat u prvom kolu, pošto je remizirao na Krejven Kotidžu protiv aktuelnog vicešampiona Liverpula.

Redsi su pritom dva puta morali da jure rezultat, pošto bi ih na to uvek naterao Aleksandar Mitrović.

Dobar je utisak zbog golova, ali gorak ukus jer smo dvaput vodili. Šta da se radi, Liverpul je jedna od najboljih ekipa na svetu, rezimirao je urađeno u prvom kolu Mitrović za TV “Arenasport”.

Srpski golgeter je drugi gol postigao nakon što je nasamario skupocenog štopera Redsa Virdžila van Dajka.

Video sam da je bio pravi trenutak da ga napadnem, pomerio sam loptu u prostor, zakačio me je i mislim da je bio penal, prisetio se srpski reprezentativac.

Cilj je jasan.

Osećam se lepo, osećam se komforno, vežbam svakodnevno. Cilj je da ostanemo u Premijer ligi ove sezone. Kada uđeš bitno je da se zadržiš sezonu-dve, pa onda polako dalje. Igramo dobar fudbal, želimo da igramo otvoreno protiv svih, verujemo u sebe, naši navijači veruju u nas. Bod danas, idemo dalje, ima još dosta utakmica da se igra, rekao je najbolji strelac Čempionšipa, koji je istim tempom nastavio i u elitnom rangu.

FOTO: FK Fulam

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica srpskih sudija u plej-ofu!

Evroliga je objavila spisak sudija za predstojeći plej-of ovog takmičenja. Naredne sedmice nas očekuje početak plej-ofa Evrolige, a Srbija možda...

POVEZANE OBJAVE