HOLANĐANIN IMA JASNU ŽELJU: Depaj uporno odbija ponude iz Premijer lige zbog italijanskog giganta

Memfis Depaj u Barselonu je stigao prošlog leta kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Lionom.

Ovaj nekad veliki holandski talenat, trebalo je da postane igrač oko koga će ‘post-Mesijevska’ Barselona graditi ekipu. Krenuo je vrlo dobro, u uvodnih 14 nastupa postigao osam golova i podelio dve asistencije, ali usledila je povreda koja ga je na neko vreme udaljila sa terena.

Ukupno je za Baselonu odigrao 37 utakmica, postigao je 13 golova i podelio dve asistencije, a sada će napustiti Nou Kamp.

Barselona je još prošle zime dovela Ferana Toresa i Obamejanga, ovog leta Levandovskog i Rafinju, produžen je ugovor sa Dembeleom, tu su još i Brajtvajt i Ansu Fati te je Depaj jednostavno postao višak.

Prema pisanju engleskih medija, za Depaka je zainteresovan veliki broj klubova, posebno iz Premijer lige, ali Holanđanin insistira na prelasku u torinski Juventus.

Juventus traži partnera u napadu Dušanu Vlahoviću, a kako se Alvaro Morata vratio u Atletiko Madrid, upravo je Depaj označen kao savršeno pojačanje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE