MILUTINOV U REPREZENTACIJI: Radimo na timskoj hemiji

Srpski košarkaš Nikola Milutinov posle tri godne pauze priključio se nacionalnom timu.

Orlove očekuju dueli sa Grčkom i Turskom u kvalifikacijama za Mundobasket.

Potom sledi i prvenstvo Evrope.

On je govorio o povredi i ambicijama u reprezentativnom dresu.

Osećam se odlično. Zdravstveno je sve kako treba i veoma sam srećan što sam deo selekcije Srbije, što sam u prilici da treniram i igram sa ovim momcima i da radim sa članovima stručnog štaba. Radujem se svim utakmicama i treninzima koji nas očekuju. Uvodni treninzi su prošli, sada smo u Staroj Pazovi gde se pripremamo, uslovi za rad u trening kompleksu su fenomenalni, imamo sve što nam treba na jednom mestu, spavamo i treniramo na istom mestu, radimo na timskoj hemiji, družimo se dosta i zaista uživamo u svemu što imamo na raspolaganju. Mislim da je pun pogodak što smo došli ovde. – rekao je.

Potom se osvrnuo na pomenute susrete sa Grcima i Turcima:

Grčka i Turska su dosta teški protivnici. Mislim da će svi biti u punom sastavu, tako da o Grcima ne treba trošiti puno reči. Svi znamo kakve igrače imaju, predvođeni su Janisom, sigurno nam neće biti lako, ali imamo i mi naš kvalitet. Imamo dobar roster i biće sigurno dobra utakmica. – zaključuje Milutinov.

Srbija 25. avgusta čeka Grčku pa 28. gostuje Turskoj. Drugog septembra je na programu prvi meč na EP protiv Holandije.

Foto: KSS/Nebojša Paraušić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE