NEBITNO TAKMIČENJE I PROTIVNIK: Mitrović napunio mrežu Liverpula i ostavio Nunjeza u senci! (VIDEO)

Na startu nove sezone Premijer lige aktuelni vicešampion i jedan od glavnih favorita i u ovogodišnjem izdanju Liverpul nije se proveo kako je želeo na Krejven kotidžu protiv Fulama.

Redsi nisu uspeli da ponesu sva tri boda iz Londona, štaviše dva puta su morali da jure zaostatak, na kraju je utakmica završena nerešeno, 2-2.

Glavni razlog – najbolji strelac srpske reprezentacije i Čempionšipa ikada Aleksandar Mitrović!

Nastavio je naš napadač tamo gde je stao prethodne sezone u drugom rangu engleskog fudbala. Fulam je na poluvremenu na iznenađenje mnogih vodio zahvaljujući golu Mitrovića u 32. minutu.

On je potpuno nadskočio beka protivnika Trenta Aleksander-Arnolda posle centaršuta Tetea sa desne strane.

U 51. minutu umesto Firmina se na terenu našla i Liverpulova gol-mašina, ovoletošnje pojačanje iz Benfike Darvin Nunjez, što se Redsima isplatilo već 13 minuta kasnije kada je Urugvajac poravnao rezultat.

Ubrzo je imao još jednu veliku šansu za totalni preokret, ali je ipak bedem Fulama dobro odreagovao.

Napadao je Liverpul u drugom poluvremenu želeći da otpočne novu sezonu pobedom, ali je sve to sasekao ponovo Mitrović, kada je u 72. minutu sjajno ušao u šesnaesterac a onda sklonio na vreme loptu ispred Virdžila van Dajka, koji ga je faulirao i skrivio jedanaesterac.

Uprkos nepisanom pravilu da fudbaler nad kojim je načinjen ne izvodi penal, Srbin je preuzeo odgovornost i sigurnom egzekucijom matirao po drugi put Alisona.

Ipak, kako se ispostavilo konačan rezultat, postavio je Mohamed Salah u 80. minutu, a Nunjez se ovog puta našao u ulozi asistenta.

Ipak, domaćin je do kraja izdržao i sačuvao remi.

FOTO: Premier league Twitter

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE