NOVI VAŽAN POTPIS NA MARAKANI: Bitan igrač ostaje do kraja karijere!

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga odrađuje svoj drugi mandat u dresu Crvene zvezde, a važeći ugovor mu ističe sledećeg juna.

Ipak, u klubu su zadovoljni njegovima partijama i, prema saznanjima “MaxBet sporta”, ponudili su mu novi trogodišnji ugovor, do juna 2025. godine.

Cilj čelnika srpskog šampiona je da fudbaler iz Gabona stavi potpis na novi ugovor do kraja avgusta.

Ovo posebno dobija na značaju kada se uzme u obzir da je nedavno dobio i srpski pasoš, a ranije je već isticao kako mu odgovara život u Srbiji i da bi voleo da ovde živi i nakon kraja karijere.

A s obzirom na to da bi, ukoliko čelnici uspeju u svojim namerama, na kraju novog ugovora imao skoro 35 godina, vrlo lako se može desiti da i završi karijeru u crveno-belom dresu.

On je u Zvezdu prvi put stigao 2016. iz Rostova i zadržao se do 2018. godine, kada je prešao u redove Sparte iz Praga. Posle dve sezone u glavnom gradu Češke, čelnici Zvezde su iskoristili kolebanje oko produžetka saradnje njegovog tadašnjeg kluba i vratili ga u svoje redove, gde je do danas.

Ove sezone je dobio nešto ofanzivniju ulogu, dolaskom Kingsa Kangve, sa kojim je oformio tandem “KK” fudbalera sa razornim šutevima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE