SENZACIJA U FINIŠU MERKATA: Liverpul želi Interovu zvezdu, u zamenu nudi Firmina ili Keitu

Letnji merkato ulazi u sami finiš. Ovaj vikend igra se prvo kolo Premijer lige, a jedan od najvećih favorita Liverpul već je na samom startu kiksao kod Fulhama.

Jirgen Klop već je bio aktiva u prelaznom roku ovog leta. Doveo je Darvina Nuneza u transferu vrednom 75 miliona evra, dok je najznačajniji odlazak onaj Sadia Manea u Bajern Minhen.

Međutim, Liverpulov strateg i dalje gleda kako zaoštriti konkurenciju u ekipi. Prema pisanju Calciomercata, veliki je obožavatelj hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića i želi ga dovesti iz Intera.

Milanski gigant ima finansijskih problema i tamošnji mediji pišu o tome kako u ovom trenutku ne postoje nedodirljivi igrači. ‘Redsi’ za Brozovića navodno nude trampu jednog od dvojice igrača – Roberta Firmina i Nabija Keite.

Englezi pišu da Klop traži konkurenciju Fabinju, a Brozović je glavni favorit. No, s obzirom na Interove finansijske poteškoće, zamena igrač za igrača neće biti dovoljna.

Čelnici Liverpula su navodno spremni uz igrača Interu i uplatiti oko 10 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Počela je USKRŠNJA RAPSODIJA: Pridruži se i preuzmi deo fonda od 1.200.000 DINARA!

Meridian sa ponosom predstavlja USKRŠNJU RAPSODIJU! Za sve ljubitelje slot igara stiže spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sve do...

POVEZANE OBJAVE