U SUSRET DUELU SA SRBIJOM: Papapetru govorio o Partizanu na pripremama reprezentacije

Partizan je ove godine zadržao okosnicu ekipe iz prošle sezone, ali je izvršio i dodatni remont pred nastup u Evroligi.

Jedno od pojačanja je i Janis Papapetru, koji stiže iz redova Panatinaikosa, a crno-beli će mu biti prvi klub van domovine, što izaziva veliku pažnju grčke javnosti.

Novo poglavlje u karijeri. Sledeće sezona će biti drugačija, želim sebe da testiram, da vidim kako ću izgledati. Biće odličan izazov, ocenio je novi košarkaš Partizana za grčke medije.

Prokomentarisao je i svoju buduću ulogu u timu Željka Obradovića, ali i Dimitrisa Itudisa, novog selektora Grčke.

Ne razmišljam na taj način. Kada god kročim na teren, želim da pronađem na čin da pomognem ekipi. Samo o tome razmišljam, a ne o nekoj velikoj ulozi, rekao je Papapetru.

On se trenutno nalazi na pripremama grčke reprezentacije, koju pre Evrobasketa čeka i duel sa Srbijom na startu druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, 25. avgusta u Beogradu.

Svako ko samo gleda na krajnji cilj i razmišlja samo o medalje, a ne o pređenom putu i pripremama, obično ne ostvari taj cilj. Kada je u pitanju ova ekipa, moramo da budemo spremni da radimo, da funkionišemo kao tim i samo tako ćemo doći do rezultata, prokomentarisao je šanse svoje reprezentacije grčki bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE