Na korak od Lige šampiona: Rutinska pobeda Zvezde u Jerevanu (VIDEO)

U revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Pjunika rezultatom 2:0.

Od samog starta utakmice Zvezda je krenula agresivno, u 22. minutu Bukari se na desnom boku sjajno izborio za centaršut i poslao opasnu loptu, ali niko nije uspeo da naleti na nju. 

Sa druge strane usledio je Ozbiljan udarac Juričića, ali Borjan je imao sjajnu interevenciju.

U 26. minutu Milunović je ostao sam pred Bučnjevim na oko metar od gola. Imao je loptu na nozi, ali mu je golman Pjunika odbranio udarac. Zvezdina upornost se isplatila u nastavku, dosuđen je penal za Zvezdu ali Kataji je loše šutirao, a golman Pjunika je pročitao udarac pa je rezultat ostao nepromenjen.

Međutim, u 42. minutu usledio je novi penal za srpski klub, ali ovog puta Kanga je izveo uspešno udarac i doveo svom timu prednost.

Imala je Zvezda do kraja poluvremena još jednu dobru šansu, Kanga je pokušao ali nije bio dovoljno precizan pa su crveno-beli otišli na odmor sa vođstvom od 0:1.

Na startu drugog poluvremena Pjunik je imao nekolike dobre prilike, ali Zvezda je u 60. minutu došla do novog gola. Centaršut Gobeljića i novi gol Milana Pavkova za 0:2.

U nastavku je Pjunik napadao ali je Borjan sjajnim intervencijama sačuvao Zvezdu. Ben je propustio veliku šansu u 69. minutu, bio je jedan na jedan sa Bučnjevim, ali usledila je još jedna lepa odbrana golmana Pjunika.

Do kraja meča nije bilo mnogo većih prilika pa je rezultat na kraju ostao nepromenjen pa je srpski tim ostvario veliku pobedu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANAC IH VODI KA TITULI: Poznata sudbina Alonsa u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nikad su bliže prvoj ikad tituli u Bundesligi. U igri su i za trofej u Ligi...

POVEZANE OBJAVE