Bjelica se emotivnom porukom oprostio od Voriorsa (FOTO)

Iako se činilo da je i prethodnog leta bio blizu povratka u Evropu, srpski košarkaš Nemanja Bjelica dobio je šansu u NBA ligi od Golden Stejt Voriorsa i – osvojio NBA prsten!

Ipak, ono što je odloženo nekoliko puta sada se konačno ostvarilo, pošto je Srbin potpisao za Fenerbahče, tim iz kog se i otisnuo u najjaču ligu sveta – kada je pojačao Minesotu – i u kom je proglašen za najboljeg igrača Evrope.

Hvala vam Voriorsi, NBA šampioni 2022. Najboljim navijačima i svima koji su nas podržavali i gurali kroz celu sezonu do samog kraja, hvala. Ovoj neverovatnoj organizaciji koja je verovala u mene i dozvolila mi da budem deo ove legendarne grupe igrača, moja braća. Hvala svima na ovom nezaboravnom iskustvu koje zatvara moje NBA poglavlje. Zauvek ću pamtiti ovu sezonu, ove navijače i Bej. Uvek ratnik, hvala ti #DjudjuFandjo, napisao je srpski košarkaš.

U šampionskoj sezoni Bjelica je na 86 utakmica za Voriorse prosečno beležio 5,7 poena uz 4 skoka i 2,1 asistencije, pritiom sa bitnom ulogom u plejofu, gde se veoma isticao kada je bio u igri.

On se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije, koju očekuju dve utakmice druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a potom i Evrobasket.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE