SASTAV PARTIZANA ZA AEK: Stranci u napad! Promene na golu i u odbrani?

Fudbaleri Partizana sutra od 21 čas igraju na svom stadionu revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv kiparskog AEK-a iz Larnake.

Crno-beli će morati da jure zaostatak od jednog gola iz prvog duela (1-2), a na Kipru su uočene i mnoge rupe u timu, pa ostaje nekoliko dilema kada je reč o sastavu pred revanš.

Pre svega bi remont mogla da doživi odbrambena linija. Kako sada stvari stoje Svetozar Marković, ovoletošnje pojačanje iz Olimpijakosa, verovatno se vraća u startnih 11 umesto Siniše Saničanina.

Ostaje dilema da li će na mestu desnog beka ostati Filipović, koji je kiksnuo prilikom gola AEK-a u prvom meču, ili će šansu dobiti Marko Živković, pre svega zbog ofanzivnijeg dela. Čini se da je ovo najveća dilema Ilije Stolice.

Posle dugo vremena, još od aprila, na gol bi mogao da se vrati Aleksandar Popović, koji je blistao u Ligi Konferencija prethodne sezone, ali je u međuvremenu izgubio mesto od Nemanje Stevanovića.

Ofanzivniji deo bi trebalo da izgleda manje više isto. Prekaljeni Ljubomir Fejsa držaće vezni red, a uz njega će prema golu AEK-a jurišati inostrani fudbaleri.

Potencijalni sastav Partizana za revanš sa AEK-om:

Popović – Filipović (Živković), Marković, Vujačić, Urošević – Fejsa – Andrade, Natho, Menig, Dijabate – Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE