BEZ ŠANSI: Ubedljiv poraz Čukaričkog u Holandiji

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su u 3. kolu kvalifikacija za evropsku Ligu konferencija, pošto su u revanšu na gostovanju holandskom Tventeu poraženi sa ubedljivih 4-1.

Prvi duel završen je takođe porazom srpskog predstavnika sa 3-1.

Odlično su ušli u meč fudbaleri Čukaričkog, našao se Stefan Kovač u izglednoj prilici. Vezista “Brđana” je bio neposredno ispred protivničkog golmana i nekoliko puta je izblokiran njegov pokušaj od strane brojnih igrača protivničke ekipe.


U nastavku se ofanziva Brđana isplatila, Dug pas Bojana Roganovića je pronašao Luku Adžića koji se fenomenalno kretao i našao se u prilici da izbliza ima odličnu priliku za udarac. To i koristi nekadašnji igrač Zvezde, Anderlehta i Cvolea i smešta je u donji levi ugao čime dovodi srpaki tim doo prenosti od 0:1.

Međutim, nije dugo trajalo vođstvo gostujuće ekipe.

Imao je holandski predstavnik slobodan udarac sa strane, a nakon centaršuta je fudbaler Čukaričkog Mohamed Badamosi je imao laku priliku da ispuca loptu daleko od šesnaesterca gostujuće ekipe.

Umesto toga, loptu je omašio i ona je stigla do Robina Prepera koji je doneo svom timu poravnanje.

Nakon primljenog gola, igra Čukaričkog se totalno raspala.

U 34. minutu Mišel Flap i zatresao mrežu Novaka Mićovića nakon centaršuta Dina Rotsa.

Nije bilo mnogo promena na terenu ni u drugom delu igre. Iako je naš tim bio u zaostatku, mnogo više šansi imao je domaćin.

To se isplatilo novim pogotkom u 84. minutu, kada je Grk Hristos Colis pogodio mrežu Brđana posle dodavanja Vlapa i tako povisio na 3-1.

Isti igrač je ubrzo, u drugom minutu zaustavnog vremena, postigao još jedan pogodak, i to na veoma lep način. On je uspeo da prevari štopera Čukaričkog Kovačevića, uđe u šesnaesterac i sa ivice precizno šutira, za konačnih 4-1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAM SE NUDI! Sprema se senzacionalan povratak Kontea u bivši klub? Navijači mu jednu stvar ne mogu zaboraviti

Nekadašnji menadžer Čelsija koji je s istim klubom osvojio zadnju premierligašku titulu 2017., Antonio Konte, ponudio je svoje usluge...

POVEZANE OBJAVE