Čović o odlasku Teodosića iz reprezentacije: Urađeno je na loš način!

Veliku buru je izazvalo skalanjanje Miloša Teodosića iz reprezentacije Srbije od strane selektora Svetislava Pešića.

Mediji u Srbiji ne prestaju da nagađaju šta je mogao biti razlog za ovakav potez iskusnog trenera, a na sve to je reagovao i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, koji je sarađivao i sa Teodosićem i sa Pešićem.

Miloš je naš proizvod, proizvod FMP-a, sa Pešićem sam isto puno radio, što u nacionalnim selekcijama i Zvezdi. Nije nam to trebalo, način na koji je to urađeno je loš. Ali, selektor ima sva prava, treba da se setimo i da su neke naše selekcije sa sjajnim igračima, 2000. 2004. i 2005. godine zavšavale loše. I Teo i Kari su veoma iskusni. Trebalo je njih dvojica da samo to “ispeglaju”, ali čuo sam da će Pešić da se oglasi u ponedeljak, istakao je Čović. 

Njemu posebno smeta što je tabloidima data prilika da stvaraju lošu atmosferu oko reprezentacije.

Ali ono što me nervira je da u tabloidima pravimo nestabilnost i lošu atmosferu, ovaj nije dobar sa ovim, molio bih ljude da se primire, iako je egzotična tema, ali time ćemo napraviti samo štetu, svi treba da budemo uz reprezentaciju i da napravimo što bolji rezultat. Dajte da im pomognemo, a nećemo im pomoći, ako raspredamo po štampi celu tu priču. Način na koji je urađeno je trapav i pogrešan i time je otvorena pandorina kutija, završio je Čović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE