KAKAV BIZARAN RASPLET! Barsa ga još uvek nije registrovala, Frank Kesi se vraća u Italiju?

Novo pojačanje Barselone Frank Kesi mogao bi napustiti klub besplatno ako ne bude registrovan do subote kad počinje nova sezona španskog prvenstva, javlja ESPN.

Kesi je stigao kao slobodan igrač iz AC MIlana. U svojem ugovoru ima klauzulu po kojoj može slobodno otići ako ih klub ne registruje do prvog kola, koje Barselona igra protiv Rajo Valjekana.

Italijanski mediji odmah su se raspisali o potencijalnom povratku reprezentativca Obale Slonovače u Seriju A. Kesijev agent navodno je u kontaktu s predstavnicima zasad dva neimenovana italijanska kluba.

Barselona takođe još uvijek nije registrovla ni ostale igrače koje je kupila – Levandowskog, Rafinju, Kristensena i Kundea, kao i igrače kojima moraju produžiti ugovore – Serhija Roberta i Usmanea Dembelea. Ovih šest igrača trebalo bi, ako ne budu registrovani do kraja prelaznog roka, takođe otići iz kluba.

Barselona je ovog leta potrošila više od 150 miliona evra, ali zaradili su 600 miliona prodajom TV prava. Međutim, to nije dovoljno da bi opravdala velik trošak na igrače u prelaznom roku.

Sergio Busquets i Gerard Pike morat će smanjiti plate, a potez koji bi mogao spasiti klub je prodaja Frankija de Jonga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE